Zoeken naar vanaf 80

Uw zoekactie voor vanaf 80 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Joris 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jong ventje
Ik ben een actieve bi (59/178/80) die momenteel op hotel zit voor het werk. Ik zoek een jong onbehaard ventje op me gezelschap te houden. Wie kan en heeft zin, niets moet, veel kan?  
25 dagen
Bi curious 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Fun sauna & kleedkamer sportoase
Hoi, Ik ben een jongeman van 28 jaar die vanavond naar de sportoase gaat. Is er een andere man die na een sauna zin heeft om samen eens de kleedkamers te ontdekken? Stats 178/80 geschoren en verzorgd. Enkel mannen die geschoren en goed voorzien zijn.  
Mike 38 jaar Antwerpen - Ranst
Wie nog wakker en zin om nu nog langs te komen?
Versa bttm 178/80/17 met nog veel goesting om te zuigen, likken, neuken,... sta voor veel open! Wie nog zin om nu deze avond nog aftespreken, kan ontvangen en hygiënisch, liefst geschoren wel. En stuur me met een foto wel, no pic=no answer!  

Wie nog wakker en zin om nu nog langs te komen?
26 dagen
Joe 59 jaar Antwerpen - Brasschaat
zoek jong tot 25jr
Ben 59/176/80/14/gbbs/versa en zoek jong tot max 25jr voor leuke date. Alles bespreekbaar. Kan ontvangen en verplaatsen, evt cardate. Hygiëne en discretie.  
Slet38bottom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deur op kier, doggy klaar no bla
38/187/80 , slet wil geneukt worden. Doggy klaar no bla , deur op kier. Safe sex. Anoniem kan met bivakmuts. Mail enkel voor contact  

Deur op kier, doggy klaar no bla
27 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Bil 51 jaar Antwerpen - Aartselaar
"""" beu van fakers """"
Wie kan straks rond 14u komen naar sex cinema boom , voor pijpen en langdurig geneukt worden ? Ben biman top 52 176 80 13op4 proper soa vrij  

"""" beu van fakers """"
Bil 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor morgen , maandag 15 , wie?
: Hey ben bi man versa/top 52 176 80 13op4 proper en soa vrij , ik zoek liefst man die kan discreet ontvangen et liefst reglematig . Ik neuk graag langdurig , dus geen vluggertje ,.ben voor veel te vinden. Grts bil  

Voor morgen  , maandag 15 , wie?
28 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
28 dagen
Fun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste en gezonde fuckbuddy gezocht
Hallo, Meer hetero dan bi, maar toch vind ik het wel fijn om zelf eens een lul te mogen bevredigen oraal of anaal. Zijn er hier gelijkgestemde zielen die ook een vast en betrouwbaar contact zoeken? Niet te verwijfde trekjes, just for fun no love. Geen allesneukers! Om het een haalbaar te houden en de verplaatsingen te beperken zoek ik discreet iemand uit de regio. Ik ben 1m85, 80 kg, 16x5 geschapen. Stel jezelf even voor als "gelijkwaardige" match en hopelijk tot binnenkort. Simpel toch?! Groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10